Welkom bij Gastenboek WJW!

Vertel ons uw ervaring of laat hier een berichtje achter!

23. feb, 2021

Julie Chenadec

We are so happy with the work from Tony and the team, very professional and flexible. Great service from the start until the end. Thank you so much!!

25. jun, 2020

Arjen

Tony heeft zich erg flexibel opgesteld, omdat de datum van mijn transport op het laatste moment veranderde. En hij heeft iedereen voor het afhalen en bezorgen keurig op de hoogte gesteld.

31. mei, 2019

Uijttewaal

Wat een service!!! Ik belde om 17:00 of ze nog een gaatje hadden om vanavond te verhuizen. Om 18:00 stond Tony met zijn collega voor de deur met een busje. Binnen een uur waren we verhuisd. Beter kon het niet. Super aardige kerels. Ik raad WJW transport
aan iedereen aan!!!!

7. sep, 2018

Aad limbeek

Prima service

Website 15. sep, 2017

Ester Dolfing

Mooie website,Goede foto's

Website 23. jul, 2017

Corina

Ik stond versteld.. wat een toppers! Ze zijn zeer flexibel.. ze hadden dezelfde dag nog tijd voor mij om mijn bankstel op te halen.. ze stapte uit hun bus waren ruim op tijd aanwezig.. trokken hun handschoentjes aan en hup gaan met die banaan. Ook heel
beleefd en zijn zeer goed met mijn bankstel omgegaan! Ik ben echt een zeer tevreden klant en ze zijn ook nog betaalbaar voor het werk wat ze verrichten! Ik zeg een dikke 5 sterren voor dit bedrijf.. en ga zo door toppers.. aanrader voor iedereen!

1. apr, 2017

Shakeel

Zeer beleefde mensen .betaalbaar was het zeker en ik ben goed geholpen met het in en uitladen.zeker een aanrader voor mensen uit de regio.bedankt voor de goede service en flexibiliteit.